?5 правил, які допоможуть зібрати речі в подорож??

Рекомендації для тих, хто запланував подорож і не знає, як вмістити все необхідне в одній сумці.
 
1⃣ Дві пари низу на кожні п'ять днів
Джинси займають багато місця, але вам точно не знадобиться свіжа пара на кожен день тижня. Тому дотримуйтесь цього правила: дві пари низу на п'ять днів.
Можна взяти один короткий низ (шорти або спідницю) і один довгий (джинси або штани). Це означає, на 10-денну поїздку потрібно взяти всього чотири речі (в залежності від кліматичних умов): дві пари джинсів, шорти або спідниці.
Якщо ви впевнені, що в місці призначення буде пральна машинка, можна скоротити цю кількість.
 
2⃣ Правило 5-4-3-2-1
Якщо ви хочете скоротити кількість речей, які потрібно взяти з собою, почніть з цього простого, але дуже популярного правила. Згідно з правилом 5-4-3-2-1, ось весь одяг, який потрібна вам в поїздці:
5 верхніх частин (футболки, блузки, кофти).
4 нижніх частини (джинси, брюки, шорти).
3 аксесуара (ювелірні прикраси, годинник, біжутерія, краватка).
2 пари взуття (одна практична і одна на вихід).
1 купальник.
 
3⃣Правило 20/80 для подорожей
Принцип Парето може допомогти мандрівникам при упаковці речей: 20% речей, які ви берете з собою, можуть задовольнити 80% ваших потреб.
Подумайте про це: вам дійсно потрібно брати окрему пару взуття під плаття, яке ви надягнете один раз на вечерю? Або як часто ви збираєтеся користуватися запасною батареєю?
 
4⃣Універсальність - ключ до невеликої кількості речей у валізі. Щоб всі ваші майки, футболки, кофти добре поєднувалися з джинсами, шортами і брюками, беріть з собою речі в нейтральній колірній палітрі.
 
5⃣Ніколи не беріть з собою речей більше, ніж на два тижні
Не потрібно брати з собою стільки речей, щоб їх вистачило до кінця життя. Адже те, що ви берете з собою, вирушаючи в подорож, - це не головне!.
 
Головне сама поїздка!

Комментариев еще нет.

Залишити відгук

Вы должны войти Авторизовані чтобы оставить комментарий.