РЕЛАКС-ТУР ДО КАРПАТ (3 дні)

  • IMG_1950
  • IMG_2028
  • IMG_2127
  • IMG_2129
  • IMG_2150
  • IMG_2153
  • IMG_2160

Дати виїзду

3-х денний тур
27.06.20, 10.07.20, 24.07.20, 07.08.20, 22.08.20

Вартість туру за одну особу (3-х денний тур)

ДоросліДіти до 11.99 роківДіти до 5.99 років
1090 грн.890 грн.550 грн.*

*Без надання окремого місця та сніданку.

У вартість туру включено:

  • Проїзд автобусом по маршруту;
  • Проживання в готелі;
  • Сніданок;
  • Страхівка;
  • Вхідні квитки на полонину "Перці"

У вартість туру не включено:

  • Факультативні програми;
  • Екскурсія і дегустація на полонину "Перці";
  • Обіди і вечері;
  • Особисті потреби.

Їдемо, мала, в Карпати

Буду я тебе кохати

Шашлики, вино і лижі -

Романтично, як в Парижі!

Байдуже зима чи літо

Буду я тебе любити

Соловей буде співати

Їдемо в Карпати!

В дома добре а в Карпатах краще! Уже набридло сидіти в дома? Стомився від міської суєти та буденності? Хочеться розслабитися та відпочити? Тоді гайда до нас! Релакс-тур до Карпат на вихідні - хороша ідея зарядитися енергією. Чисте карпатське повітря, кришталево цілюща гірська вода, неперевершені гірські краєвиди, автентична гуцульська кухня та старовинні обряди - все це чекає на тебе під час релакс-туру. А саме головне - ти сам обираєш який відпочинок тобі до вподоби: хочеш лежати на шезлонгу - лежиш; хочеш купатися в басейні з карпатською водою - купаєшся; хочеш омолодити своє тіло в чані чи лазні - омолоджуєшся; хочеш крутити педалі велосипеда - крутиш. Хочеш - робиш. Не упусти свого шансу. Буде фист файно!

Програма туру:

1 день (субота):

09:30 Зустрічаємося з Friends біля офісу ТА "Кентавр Тур" (м. Івано-Франківськ, вул. Військових Ветеранів 10). Запасаємося хорошим настроєм, смаколиками та водою в дорогу. Знайомимося та робимо спільне фото.

10:00 "Ми їдем в Карпати, зелені Карпати рукою торкнутися зір! Там молоді роки і друзів багато, там дихаєм силою гір!". Виїзд на мікроавтобусі до мальовничих Карпат.

12:00 "Ми цілий день як коні працювали. Тепер гудіти будем як хрущі. Налиймо пива пінного у крижані бокали і линьмо до гуцульської душі.". Придбати і скуштувати справжнє "Гуцульське" пиво зварене з душею можна в броварні "Hutsul Brew", розташованої біля підніжжя карпатських гір в селищі Микуличин.

13:00 "У долині ставить хату, хто літає низько! Ми літаємо в Карпатах, бо до Сонця близько!". Приїжджаємо до своєрідного «раю» в Карпатах - гірського села Поляниця, розташованого  в підніжжі гірських вершин Синяк та Хом'як. Заселення до готелю.

14:00 Вільний час для відпочинку та релаксу. Кожний обирає для себе сам, як йому відпочивати. Під час вільного часу для всіх бажаючих рекомендуємо:

  • Загоряти на шезлонгу та плавати в басейні  (на території сусіднього готелю - 200грн./день);
  • "Ну Іванку роздягайся, в казаночках покупайся!" - Цар Іванові сказав. Купання в карпатських чанах, що поправу вважається однією із візитних карток регіону (на території сусіднього готелю - 800 грн./год.).
  • "А ми з кумою ходим в баньку! Ми баньку добре розтопили, разом попаритись хотіли.". Гості готелю мають змогу попаритися в спільній сауні (350 грн./год. для 4-8 осіб).
  • "Карпати Юрського періоду". Серед відкритого неба, в оточені лісистих карпатських гір оселилися тиранозавр, гігантозавр, овіраптор, диплодок, трицератопс, птеранодот та інші тварини Юрського та Крейдового періодів. Перший в Україні стаціонарний парк динозаврів. Частина тварин автоматизована – вони видають різні звуки та рухаються (150 грн./особи, діти до 3-х років безкоштовно).
  • Перевернута хата - перша будівля в Україні такого роду. Незвичайність її в тому, що як зовні, так і в середині там все догори дриґом, де кожен відвідувач може сфотографуватися перевертом на руках. Також у вас тут є можливість відвідати кімнату з кривими дзеркалами, Бандерівську криївку та музей ілюзій (120 грн./особи).
  • Етнопарк "Гуцул Ленд" - це захоплива історія про життя та побут горян українських Карпат – гуцулів, бойків та лемків. Територія, що поєднує в собі різні площадки відпочинку та розваг на території Буковелю. Однією із основних площадок є скансен куди Ви можете зайти в середину хати, якій близько 200 років, сісти на лаву та дивитись як горить вогонь у печі, продегустувати справжнього карпатського чаю з вершин гір, і навіть взяти участь у театралізованому дійстві гуцульського весілля. Це також своя територія із контактним зоопарком де живуть у природних умовах свійські, екзотичні, дикі тварини та птахи. Креативний простір - зона творчих майстерень та пізнавальних майстер-класів та фото зони для ваших соціальних мереж (135 грн./особи, діти до 12 років - 95грн., діти до 6 років - безкоштовно).
  • "Ровер то є сила, ровер то є фист. Якщо ти маєш ровер то ти є роверист.". Велосипед, ровер або як гуцули ще його називають біціґлі Ви без проблем зможете взяти на прокат прямо в готелі (50 грн./год.).

2 день (неділя):

09:00 - 10:00 "Не робити - можна жити, а не жерти - можна вмерти!". Сніданок в готелі (включений у вартість туру).

11:00. "Я люблю собі час від часу, робити такий вихідний! Признайтеся, всі таке роблять, а той, хто не робить - дурний! Вихідний!". Вільний час для відпочинку та релаксу в Карпатах. Для всіх бажаючих пропонуємо наступні варіанти проведення дня:

  • "Озеро Молодості" -  одне із найкращих місць для літнього відпочинку в Карпатах. Кришталево чиста вода, неймовірні пейзажі, гірський пляж 900 м. над рівнем моря, аромат хвої в повітрі, можливість поніжитися під сонцем, різноманітні розваги - це саме те, що потрібно любителям екстриму і прихильникам спокійного відпочинку.
  • "На природу, на природу пікнічок. На природу, на природу шашличок.". Для бажаючих на території готелю можна взяти в оренду мангал та дрова (вартість 100 грн.).

3 день (понеділок):

09:00 - 10:00 "Де пиріг з грибами, там і ми з руками! Де сало шкварчить, там людей кишить!". Сніданок в готелі (включений у вартість туру).

12:00 "Перший день гість - золото, на другий - мідь, а на третій додому їдь." Виселення з готелю.

13:00 " Розваги на висоті 1000 метрів над рівнем смерек з видом на Говерлу!".

Ну і яка страва без спецій? Пропонуємо додати перцю і в нашій мандрівці! Полонина Перці - це арт-грунь, де весь колорит Гуцульщини відображений на маршруті в інстаграмних локаціях. Це справжній гуцульский "діснейленд".  Де ще ви знайдете фешн-хату і зможете проекспериментувати зі своїм стилем? А чи десь чекатиме привітний мольфар, щоб повідати свої секрети? Послухати гуцульських  ді-джеїв. А коли втомитесь - можете зручно вмоститись на гамаку, на одному з десятків диванчиків під відкритим небом, в спальні Іванка і Марічки або й навіть на копиці сіна. Почувайтесь як вдома! (вхід на полонину перці у Вартості туру. Також можна замовити фірмову екскурсія з перцем з дегустацією сирів та наливок - 100грн./особи, або замовити обід автентичної гуцульскої кухні за старовинними рецептами).

16:00 "Ми їдемо додому, до себе додому.". Виїзд до Івано-Франківська. За бажання зупинка біля сувенірного ринку в м. Яремче.

Бронювання та детальна інформація:
+38 (050) 290-11-65;

+38 (068) 815-99-60

Коментування завершено.