?Де і як зустріти Новий 2019 рік у Європі? ??

1.Мілан, Італія??
Стильний, смачний і при цьому не надто холодний - саме таким обіцяє бути італійський Новий рік 2019 європейській столиці моди. Святковий вечір тут найкраще провести в ресторані, адже кулінарія - це один з головних видів мистецтва на півострові-чобітку. Правда, потім доведеться спалювати набрані калорії на найближчому до Мілану гірськолижному курорті П'яні ді Боббіо.
Але головна мета цього туру на Новий рік в Європу - неймовірні розпродажі, які стартують в Мілані з 5 січня і принесуть в ваш гардероб багато модних і недорогих обновок!

2. Рига, Латвія??
Всього півтори години на літаку і ви вже крокуєте по бруківці в оточенні іграшкових будиночків старої Риги. Ви можете подивитися на головну різдвяну ярмароку, яка безпомилково знайдеться по запаморочливому аромату глінтвейну, що витає в повітрі над Домською площею.
Тут торгують оригінальними сувенірами ручної роботи, так що можете заздалегідь не перейматися подарунками для близьких і друзів. Замерзли? Тоді швидше біжіть грітися в Домський собор на святковий концерт органної музики або взагалі влаштуйте собі день релаксу в одному з місцевих СПА-центрів, які так популярні в суворому балтійському кліматі.

3.Будапешт, Угорщина??
Будапешт - один з тих небагатьох міст, де зустріти Новий рік одному було б зовсім не нудно, а вже в компанії друзів і поготів! У святкову ніч місто гуляє зовсім не так стримано, як багато європейських столиць. Головні події розгортаються на площі перед собором Святого Іштвана, який періодично перетворюється в екран для зачаровує лазерного шоу.
Ще більше фарб злітає в небо над Будапештом з настанням півночі, а туристи з усієї Європи шумно вітають один одного на різних мовах. Гуляння закінчуються пізно, тому на ранок в знаменитих угорських купальнях майже нікого немає. Скористайтеся моментом, щоб не штовхатися в ваннах, коли все нарешті прокинуться: поодинці ви відпочинете тут як справжній римський патрицій!

4.Відень, Австрія??
Австрійська столиця - це, мабуть, найбільш елегантний місто для святкування Нового року в Європі. Тільки тут в головну ніч року в шикарних палацах влаштовують десятки розкішних балів і гала-концертів. Найзнаменитіші проходять в королівській резиденції Хофбург, в парадному залі Ратуші, Віденської філармонії та в імператорському поїзді, який проїжджає по місту і околицям. А напередодні ввечері в Оперному театрі за традицією дають оперету «Летюча миша», яку транслюють на великому екрані прямо під відкритим небом.
Втім, відчути аристократичний характер Відня можна і без вечірнього вбрання. Навіть якщо опівночі ви опинитеся в туристичному натовпі на Штефансплатц, відразу після ударів старовинного дзвону на соборній вежі зазвучить мелодія віденського вальсу і люди навколо раптово почнуть танцювати. Приєднуйтесь і ви!

5.Прага, Чехія??
Найвеселіший і найсмачний варіант для зустрічі головного свята в році! У ніч на 1 січня пиво і глінтвейн тут ллються рікою, змішуючись з боєм старовинних годинників на Староміської площі, де розташовується епіцентр святкувань. А знаменитий Карлів міст - мабуть, найромантичніше місце, де зустріти Новий рік в Європі, адже опівночі тут потрібно загадати бажання і воно обов'язково збудеться.
А до і після свята гості Праги зазвичай виписують вензелі на численних міських ковзанках, пірнають в чарівну атмосферу різдвяних базарів і, звичайно, дегустують все нові і нові сорти пива, не забуваючи при цьому закушувати шедеврами чеської кухні.

Комментариев еще нет.

Залишити відгук

Вы должны войти Авторизовані чтобы оставить комментарий.